Tuesday, July 12, 2011

Rroba banje - Modelet më të mira të sezonit veror

Nuk ka dyshim se sivjet nuk do të keni asnjë problem për të shkuar në plazh apo pishina. Dhe kjo falë modeleve tepër praktike dhe të këndshme që ofron moda e sivjetshme e rrobave të banjës.

Të thjeshta, me prerje që ju lejojnë të lëvizni lirshëm, në ngjyra nga më veroret, me trup dhe veç e veç, ato do t'ju falin kënaqësinë jo vetëm të një veshjeje bregdetare por njëkohësisht do të vënë në dukje pjesët tuaja më të mira apo do të fshehin defektet e trupit.

Në këtë kushte, specialistët e modës rekomandojnë që, ndonëse nuk duhet të frikësoheni aspak nga ngjyrat, ajo për të cilën duhet të bëni shumë kujdes është prerja e rrobave të banjës. Për të fituar më sa shumë gjatësi natyrisht që duhet të vishni rroba banje me trup ose veç e veç të cilat të jenë të prera lart, mbi kockën. Ndërsa për femrat e gjata, sivjet
janë shumë të përshtatshme modelet me bel të ulët, me të pasme të gjera, të cilat na rikthejnë në modën e shumë vite të mëparshme.

Po kështu, një element tjetër për të cilin duhet të bëni kujdes është prerja tek gjoksi. Nëse kërkoni që të dukeni edhe në plazh me gjoks të bollshëm (dhe nuk keni të tillë), atëherë është e domosdoshme që të përdorni rroba banje me "shtesa pambuku nga brenda". Ndonëse të papërshtatshme për në ujë, gjithsesi ato, nëse gjeni të një cilësie të mirë, do të kryejnë punën e tyre. Ndërkaq, më të lirshme ndjehen femrat, të cilat thjesht kërkojnë të nxjerrin në pah trupin, ashtu sikurse në realitet është. Është kjo kategori e cila sivjet gjen shumëllojshmërinë më të madhe të rrobave të banjës. Dhe ne po ju ofrojmë disa prej tyre... /Telegrafi/

No comments: