Tuesday, July 12, 2011

Çfarë është seksi sipas "Victoria secret"?

Siç duket në “Victoria secret” ngadalë, por sigurt ndryshohet koncepti për bukuri. Modelet e bukura me forma të mira, të cilat jemi mësuar t’i shikojmë në revytë e tyre, nuk janë më. Format e shëndosha dhe seksi dëshirojnë t’i ndryshojnë me atë që është me të vërtetë e bukur.

Nëpër media në botë këto ditë transmetohen fotografi nga fotosesioni i fundit i modeles afriko-jugore Candice Swanepoel ku bukuroshja duket e merakosur. Në njërën prej tyre mund ta shikoni Swanepoel në shoqëri të supermodeles Adriana Lima dhe Alesandra Ambrosios. Për dallim prej tyre, Swanepoel duket e lodhshme, nëse gjykohet sipas formës së këmbëve apo të stomakut.

Shumë shkurt pas kësaj fotografie doli e re, ku Swanepoel është e veshur me kostum plazhi me model të leopardit. Lehtë mund të vërehen përmirësimet e bëra gjatë retushimit të fotografisë, në veçanti në pjesën e duarve. Kuptohet, duhet t’i mbulojnë “shkopat” e hollë të Swanepoel, dhe i kanë shtuar muskuj që nuk përshtaten me proporcionet e saja.

Por, kjo nuk është skandal i parë i tillë i “Victoria secret”. Në fotografinë ku pozon modelja në kombinezon të kaltër lehtë mund të vërehet retushimi, më saktë zvogëlimi jo i natyrshëm i vitheve të saja. Në fotografi afër saj pozon Marisa Miller, të cilës i mungon e tërë dora!

Nga ana tjetër, dolën edhe kritikat në lidhje me dukjen e Alesandra Ambrosios. Mos të keqkuptohemi, vajza duket shkëlqyeshëm, por a është për të ardhur keq fakti se në fotosesion në Sent Barts vetëm një vit pas lindjes, Ambrosio e paraqiti trupin e hollë e të dobët ku lehtë mund të numërohen brinjët e saj./mnogu/Telegrafi/

No comments: