Friday, April 15, 2011

Projekti, dy rrokaqiej për nder të Maradonës

Dy rrokaqiej modernë që do të quhen “Maradona”, ose 10. Ky është projekti mbi të cilin po punon një urbanist argjentinas që është vënë në kërkim të fondeve për të vënë në jetë iniciativën.

Ndërtim, që mund të jetë ndër më të vecantët, me dedikim të posacëm legjendarit të futbollit.

“E kam menduar prej kohës këtë ide dhe dy vjet më parë depozitova në regjistrin e markave në Buones Aires emrin”- ka sqaruar urbanisti Alberto Cioffredi për shtypin vendas.

Projekti konsiston në dy grataciela, secili me nga 26 kate, por të ndërthura në mënyrë të tillë që të dyja të japin një 10 të plotë e të bukur, numrin me të cilin identifiukojnë tifosët prej vitesh Diego Armando Maradonën.

No comments: