Thursday, April 14, 2011

Barcelona ne historine e Champions League

(ALBANIA-SPORT) – Barcelona eshte ekipi i katert ne Champions League qe arrin per here te katert rresht ne gjysmefinalet e kompeticionit.

Barca ishte gjysmëfinalist me Rijkaard ne sezonin 2007/08, u shpall kampione ne Rome ne 2008/09 dhe ishte gjysmefinaliste e sezonit te shkuar, u eliminua nga Inter ne 2009-2010.

Tani ne edicionin 2010-2011 eshte per here te katert gjysmefinaliste.

Tre ekipet e tjera jane Real Madrid me pese here rresht: ne 1955/56, 1956/57, 1957/58, 1958/59 dhe 1959/60); Inter: 1963/64, 1964/65, 1965/66 dhe 1966/67) si dhe Juventus: 1995/96, 1966/97, 1997/98 dhe 1998/99).

No comments: