Sunday, February 20, 2011

David Beckham përballet në gjyq me prostitutën

David Beckham

E dielë, 20 shkurt 2011, NOA- Futbollisti Anglez David Beckham, e presin ditë të vështira.

Shtypi anglez, shkruan se David Beckham, pritet që të ballafaqohet së shpejti me gjykatat amerikane, pasi prostituta e cila e akuzon futbollistin për marrëdhënie seksuale me pagesë, Nici, ka paditur futbollistin.

Prostituta që ka paditur yllin e futbollit anglez u ka bërë thirrje avokatëve që ta çojnë rastin deri në fund.

Tashmë duket se çështja ka mbetur te Beckham, i cili duhet të vejë në lëvizje avokatët për tu përballur me akuzat dhe për deklarimin e tyre të pabaza.

Kohë më parë çifti Beckham përjetoi një goditje të rëndë pass këtyre akuzave, pasi Victorias është shtatzënë.

Ndërkohë gjykata nuk ia pranoi kërkesën që prostituta ta dëmshpërblejë atë për prishjen e imazhit.

Avokati i prostitutës Nici deklaroi se, “Ai mund të tentojë ta shtyjë, ta rivendosë datën, apo ta anulojë, por ai as se si nuk mund ta shmangë atë”.

a.y/NOA

No comments: