Friday, July 19, 2013

Deklaratë për shtyp e deputetit të Partisë Demokratike Gerti Bogdani:

Shqyrtimi i tabelave origjinale te 10 qendrave te votimit ne qarkun e Lezhes dhe numerimi me pas para kamerave i votave te hedhura ne keto dhjete kuti votimi nxori ne driten e diellit fytyren e fitores se Edi Rames te bazuar mbi krimin, drogen dhe trafiqet.

Keshtu, Edi Rama me banden e tij ne listen e deputeteve te perbere nga kriminele te denuar nga drejtesia shqiptare dhe ajo e vendeve tjera per vrasje, trafik droge dhe prostitucion, pasi zhduku me terror dhune dhe para te pista tabelat origjinale te rezultateve te ketyre dhjete qendrave dhe dorezoji ne KQZ tabela te fallsifikuara nen kercenimin e armeve dhe parave te droges, sipas te cilave Edi Rama kishte fituar mandatin e katert ne qarkun e Lezhes me mbi 400 vota me teper se sa PD.

Por pasi KQZ me kerkesen e ligjshme te PD hapi, ne prani te perfaqesuesve te PS, kutite e materialeve te votimit dhe nxori tabelat origjinale te rezultateve te votimit, u provua se tabelat e Edi Rames ishin nje fallsifikim i paskrupullt, prej me shume se 400 vota dhe se sipas tabelave origjinale ne qarkun e Lezhes mandati i katert i takonte PD me 100 vota avantazh.

Por kjo ishte vetem gjysma e mashtrimi nen dhunen e terrorin dhe parate e droges se Edi Rames dhe bandes se tije ne Lezhe.

Pasi KQZ hapi per te numeruar votat ne 10 kutit me tabela te fallsifikuara doli se banda e tarfikantave vrasesve te Edi Rames ne listat e tij per deputet i kishte dhene PS 300 vota ne te cilat qytetaret kishin votuar PD.

Partia Demokratike ne nje akt pergjegjesie morale ka njohur dhe pranuar me dinjitet rezultatin e zgjedhjeve te diktuar nga mashtrimet e premtimet antiglobaliste te Edi Rames.
Por ajo nuk do pranoje kurre rezultat te diktuar nga Edi Rama me vrases, tarfikante droge dhe prostitucioni.

No comments: