Tuesday, October 4, 2011

FRESH SHKODER NUK ESHTE PJESE E LETRES PER AMBASADORET

Nuk është aspak e vërtetë, që drejtues të FRESSH-it Shkodër, janë pjesë e letres, nëse ajo ekziston, drejtuar ambasadoreve me te rendesishem ne Tirane lidhur me vendimin e marrë nga kreu i PS, Edi Rama për shkrirjen e këtij Forumi. Eshte ky reagimi i deges se Fresh te qytetit te Shkodres permes kryetarit Ramir Haderi, i cili gjate nje prononcimi per tv1 channel thote se ne kete rast kemi të bëjmë thjesht me një fallsifikim. Sipas nje te perditshme shqiptare 22 drejtues të FRESSH u janë drejtuar me një letër tetë ambasadoreve më të rëndësishëm në Tiranë, ku shprehen se në mënyrë njëanshme dhe të padiskutuar me askënd, kryesocialisti vendosi të ndërpresë çdo proces zgjedhor të të rinjve. Duke dhënë më tej detaje të vendimmarrjes së kreut socialist për Forumin Rinor, drejtuesit shprehen se përveç komandimit të deputetit të Tiranës, Saimir Tahiri, për të riorganizuar FRESSH-in, Rama ka vendosur dhe anulimin e kongresit zgjedhor të tyre. Pasi parashtrojnë shqetësimet e tyre, që kanë ardhur nga një vendim i Edi Ramës për të ardhmen e Forumit Rinor, drejtuesit e FRESSH-it, të cilët nuk kanë firmosur, por kanë vendosur numrin e kartës së tyre të identitetit, japin dhe disa kërkesa, të cilat i cilësojnë si vendimtare për funksionimin më të mirë të Forumit. Por per drejtuesit e FRESH Shkoder ky veprim nuk ka dale nga ky forum dhe drejtuesit e tij po punojmë për riformatimin dhe rifreskimin e strukturave, në përputhje të plotë me vizionin e PS me në krye z. Edi Rama.

No comments: