Sunday, July 24, 2011

Modelja që dëshiron 19 herë seks në ditë

Modelja dhe ish- ylli i pornos, Bree Olson, e cila ka qenë e lidhur me aktorin problematik, Charlie Sheen, duket se është e pangopur për të bërë seks. Gjatë kohës së jetonte me aktorin dhe të dashurën tjetër të tij, Natalie, Olson thotë se bënte seks vetëm dy herë në ditë, ndërkohë që do të donte të bënte 19 herë në ditë, në mënyrë që të kënaqej.

“Jam e pangopur kur bëhet fjalë për oreksin tim seksual dhe nuk kam qenë e mësuar ta ndaj të dashurin me një tjetër. Charlie njëherë bënte me mua seks dhe njëherë me Natalie-n. Nganjëherë të dyja herët me mua dhe ajo xhindosej. Por, me vetëm një herë seks apo dy në ditë, nuk mund të pajtohem, sepse më pëlqen të bëj 19 herë në ditë”, ka thënë Bree Olson.


No comments: