Sunday, July 24, 2011

Kim Kardashian: Kam stilin "seksi"

lli televiziv amerikan, Kim Kardashian, thotë se ajo gjithmonë e definon veten me anë të stilit të saj ‘seksi’.

30-vjeçarja e cila është e njohur për figurën e saj atraktive dhe sensin tepër tërheqës të veshjes, thotë se ajo duket mjaft mirë dhe gjithmonë sigurohet që të duket bukur.

“Stili im? Sigurisht, seksi. Më pëlqen të jem në formë dhe duke përcjell trendët. Unë gjithmonë kam definuar veten me anë të stilit tim. Kështu komunikoj me atë që jam”, theksoi Kim.

No comments: