Wednesday, May 25, 2011

INAGUROHET URA E BUNES


457457457

Ura e re e bunes tashme eshte nje realitet per qytetin e Shkodres. Nje nje ceremony festive, eshte inaguruar kjo veper infrastrukturore ne Shkoder, nen prezencen e autoriteteve me te larta te shtetit shqiptar. Ka qene kryeministri Berisha, I cili I shoqeruar edhe nga kryeparlamentarja topalli, ministry sokol olldashi, dhe deputete te shkodres, si dhe perfaqesues te pales malazeze, ka prere shiritin e inagurimit te ures se re te bunes.Gjate fjales se tij kryeministri Berisha, ka deklauar se shkodra do te vazhdoje te jete ne vemendjen e qeverise shqiptare, duke iu nenshtruar investimeve te shumta, nder te cilat ai permendi fillimin e punimeve te by passit te shkodres por edhe ndertimin e autorstrades Lezhe- Shkoder me 4 korsi.Ndertimi I ures se re te bunes, nisi 3 vite me pare fale nje bashkefinancimi te qeverise shqiptare dhe bankes islamike, e cila kap shifren e 7 milion dollareve. Pas tre vitesh tashme Shkodra, ka uren e re te bunes e cila, konsiderohet si nje nder veprat infrastrukturore me te rendesishme, jo vetem ne arkitekturen qe mbart por ne zhvillimin qe pritet ti ofroje qytetit te Shkodres, per zhvillimin e turizmit dhe ekonomise me shtetin fqinj te malit te zi

No comments: