Sunday, May 22, 2011

Deputeti i PD-së, Edi Paloka: Edi Rama është lutur që t’i dhurohet Bashkia e Tiranës

Deputeti i PD-së, Edi Paloka: Edi Rama është lutur që t’i dhurohet Bashkia e Tiranës

Deputeti i PD-së, Edi Paloka i ftuar në studion e ABC News ka komentuar situatën e fundit, duke e cilësuar ligjore numërimin e votave, por nga ana tjetër duke fajësuar Ramën për protestat dhe zhurmën për po bën.


Ligjvënësi demokrat, Paloka, deklaroi se votat e hedhura në kutitë e gabuara duhet të numërohen patjetër.


“Deputetët e PS-së këto ditë që KQZ po numëron votat e hedhura në kutitë e gabuara, kanë kontestuar votat që janë në favor të Bashës, por nuk kanë kontestuar votat e Ramës. Rama është lutur që ti lihet Bashkia, në të gjithë konferencat e tij, se nëse i jepet ai do të jetë i urtë dhe bashkëpunues, në të kundërtën , ai do të bëjë këtë që po bën”- tha Paloka.

Deputeti Paloka deklaroi se Rama përfiton nga mosdija e qytetarëve dhe bën interpretime. Ai do të krijojë idenë tek qytetarët si atij i janë bërë manipulime, se i janë vjedhur votat duke u viktimizuar.

Ai deklaroi gjithashtu se pamja e shëmtuar ku deputetë të PS-së kërcenin mbi kokat e policëve për të kaluar gardhin e KQZ-së, i ka bërë ata të dalin jashtë vetes, por kështu kanë qenë urdhëruar nga Edi Rama dhe skanë pasur rrugë tjetër. Ishte e turpshme të shihje një pamje të tillë. Megjithatë ata ishin të urdhëruar të demonstronin një akt të tillë, edhe pse me vete morën turpin në sytë e të gjithë shqiptarëve”- tha më tej deputeti Edi Paloka.

No comments: