Thursday, March 31, 2011

Berluskoni: Seks me 70% të grave, të tjerat do të donin

Në mes të skandaleve dhe një gjyqi që e ka në kurriz për marrëdhënie me të mitur, kryeministri italian nuk i lë shakatë. Si shpesh herë, edhe këtë radhë batuta ka pasur lidhje me seksin. Ai ka deklaruar se shumë gra kanë fjetur më të, ndërkohë që shumë të tjera janë të dëshiruara ta bëjnë.

“The Sun” shkruan sot se Berlusconi, është tallur edhe me mbremjet (party) “bunga bunga”. “Sipas një sondazhi në të cilin është parashtruar pyetja nëse do të flinin me mua, 30 % e grave të anketuara janë përgjigjur pozitivisht, ndërsa 70 % të tjera kanë pyetur ‘cfarë? Përsëri?” ka thënë Berlusconi. Deklarata është bërë gjatë një vizite në ishullin Lampedusa, ku u ndal pas dyndjes dhe problemevetë shumta me refugjatët në këtë vend.

No comments: