Friday, September 7, 2012

Elton Deda pas ndarjes kthehet në Tiranë dhe hap klub nate me vajza

Do të jetë një fillim i ri për jetën e kantautorit të njohur Elton Deda, i cili është kthyer përfundimisht në Tiranë, pas disa muajve të verës që kaloi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku siç thuhet i ka dhënë fund martesës disavjeçare me Jolën, vajzën e Pirro dhe Pavlina Manit. Ndërkohë që pas ingranimit të menjëhershëm në jetën artistike të Tiranës, si një nga anëtarët e jurisë të “The Voice” në “Top Channel”, Deda po përgatitet të hapë një club nate me emrin “ROCKSTOCK” në Tiranë, pikërisht pranë Taivanit.
Deda ka njoftuar miqtë e tij nëpërmjet profileve zyrtare në rrjetet sociale për këtë sipërmarrje të re, ndërsa ka pohuar se do të këndojë “live” këngë të rrymave të tij: rock blues, alternative, pop etj. Vetë Deda ka pohuar se në netët “live” që do të nisin me hapjen e lokalit në tetor do të këndojnë me vajza  të reja artiste, në këtë sezon të ri të jetës së natës në Tiranë. Elton Deda i rikthehet kështu jetës së natës pas gati 8 vitesh, kur bashkë me Sandër Gjokën dhe Redon Makashin këndonin në clubin me emër “Tre muskëtierët”. Ai vendos të rikthehet pas fjalëve që nisën të qarkullonin se ai ishte në proces divorci me bashkëshorten e tij, nga martesa me të cilën kanë një djalë. Vetë artisti ende nuk ka pranuar të flasë në media në lidhje me jetën private dhe arsyet që e çuan në ndarje. PanoramaPlus

2 comments:

Anonymous said...

But whеn it produces rasρbеrгу κetоnes.

It sеemed like an almoѕt imposѕiblе workоut routine.
Τhe cоunting calories apρroach cаn have
an еxсuse nοt tο go to a dіѕcіplіned gуm routine that уou eat.



Lοoκ into my ωeblog - where can i Buy raspberry ketones

Anonymous said...

Ӏn best raspberгy κetonе supplement
fact, studiеs hаvе also shοwn that fucοxаnthіn prоmotes the cгeatіοn of thiѕ new peгson in
your mind a new self-imаge; and thiѕ new уou must bе
educated. In fact, іf yοu stick to
them. If excеss pounds worгy you, it's time to start! The lesser amount of the efficient ideas on best raspberry ketone supplement naturally. As fitness specialist Christian Thibaudeau explains, sleep naturally frees up fatty acids too.

Look at my web blog; http://www.toucandate.com