Monday, November 7, 2011

Protestojnë topless në Vatikan, policia shpërndan vajza


Aktivistet e lëvizjeve fëministe kanë tentuar të organizojnë sot demonstratën e tyre në sheshin “Shën Pjetri” në Romë. Ndryshe nga protestat e mëparshme në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe në Francë përpara shtëpisë së Dominique Strauss-Kahn, në Itali policia ka ndërhyrë duke i shpërndarë vajzat për shkak se ato ishin topless. Tre vajzat ishin vendosur shumë afër hyrjes së selisë së Vatikanit ku po protestonin. 

No comments: