Monday, November 7, 2011

Claudia Schiffer, një trup për tu patur zili


Claudia Schiffer duket se është e bekuar me gjenet e saj që i sigurojnë një formë perfekte pavarësisht moshës së saj. Këtë e dëshmon edhe në setin e fotove të fundit që publiku mund të shohë dhe ku modelja shfaqet gjithnjë e më në formë. Fotografitë mësohet se janë realizuar nga fotografi Max Vadukul dhe ajo çka duhet të biem dakord është se Schiffer nuk e tregon moshën e saj. Shumë femra më të reja do të kishin zili një trup të tillë. 

No comments: