Monday, March 21, 2011

Libi, ja ç’ndodh në terren gjatë bombardimeve (Video)

:


Libi-cndodhNë web është publikuar një video, ku shfaqet ato që janë pasojat e sulmeve aleate në Libi. Të gjithë bëmat dhe shkatërrimet e ardhura nga bombardimet tregohen në këto imazhe. Gjithashtu shfaqen makina, që nxitojnë të ikin nga shpërthimet e municioneve të automjeteve të tjera, pas sulmeve të ardhura nga ajri. Ndërkohë që rebelët në terren duket se festojnë shkatërrimin e forcave të Gedafit, teksa njëri prej tyre tregon edhe një trup të djegur të një ushtari të regjimit. Ndërsa në fund të videos mund të shihet një shpërthim i madh, megjithëse nuk dihet nëse ai shpërthim u shkaktua nga një bombë prej ajrit, apo nga një tjetër shpërthim përreth në terren.


No comments: