Sunday, March 20, 2011

Blerim Destani zgjedh Eliza Dushkun dhe Lorik Canën për imazh të 'Rend& Black'


“Red&Black”, kompania e re e xhinseve pronë e aktorit të njohur Blerim Destani, pas angazhimit të Angela Martinit, Hasna Xhukiçit dhe Emina Çunmulajt si imazh për të reklamuar xhinset e para të prodhuara nga kjo fabrikë, mendon të bëjë rifreskimin e imazheve duke zgjedhur dy fytyra të tjera të njohura në arenën mbarëkombëtare.

Futbollisti Lorik Cana dhe aktorja shqiptare në Hollyëood Eliza Dushku do të jenë imazhi i ri i kompanisë së xhinseve shqiptare. Këtë gjë e ka pohuar vetë aktori në një intervistë dhënë së fundi duke treguar se xhinset nga marka e tij u ka dërguar dhe shumë miqve të tij të cilët i kanë bërë shumë komplimente për kualitetin e tyre. “Mund të them që xhinse nga kjo pronë shqiptare u kam nisur të gjithë aktorëve, me të cilët kam punuar, të cilët i kanë pritur me kënaqësi, ndërsa së shpejti do të kemi si imazh të xhinseve edhe Eliza Dushkun dhe Lorik Canën”.


PanoramaPlus

No comments: