Wednesday, February 2, 2011

Komisioni hetimor “zbardh” tabulatet telefonike

Në e-mailin e gazetës sonë ka mbërritur lista e mesazheve që janë dërguar më 21 janar. E-mailin e ka dërguar vetë komisioni hetimor. Ai është shpërndarë përmes adresës eduard_mavria@berisha.com.

Te dashur lexues,

Ne mbrojtje te transparences dhe demokracise, e ndjejme per detyre te zbardhim tabulatet e bisedave te 21 janarit, duke u paraprire personaliteteve te shquara qe do raportojne ne komisionin hetimor parlamentar

Vini Re: ne keto regjistrime sqarohet mes te tjerat dhe ceshtja e pucit.

———–T-a-b-u-l-a-t-et————-

From: Edi Rama

To: Taulant Balla

Message: Ku je

From: Taulant Balla

To: Edi Rama

Message: po mbledh lule prapa piramides

From: Edi Rama

To: Taulant Balla

Message: Hajde te kafja

From: Taulant Balla

To: Edi Rama

Message: te sjell ca gure?

From: Sali Berisha

To: Lulzim Basha

Message: Ca po ndodh

From: Lulzim Basha

To: Sali Berisha

Message: Nuk e di

From: Shefi policise 1

To: Shefi i policise 2

Message: Na mbyten me gure

From: Ndermarrja e Gjelberimit1

To: Ora News

Message: E dogjen palmen. Puc!

From: Zjarrfikesja

To: Shefi i policise1

Message: Te hap zjarr?

From: Shefi i policise 1

To: Zjarrfikesja

Message: Cfare zjarri do hapesh mor idiot. Hap zorren!

From: Erion Veliaj

To: Edi Rama

Message: U lagem mer lal

From: Nard Ndoka

To: Nard Ndoka

Message: nardnoka

From: Andi Bushati

To: Mero Baze

Message: e shef pocin e kuq te dritarja e Kryeministrit? Me bast qe i bie

From: Mero Baze

To: Andi Bushati

Message: Me cfare do ti biesh, me ate me xham apo me ate pa xham?

From: Ora Neës

To: Ndermarrja e Gjelberimit1

Message: puc puc

From: Silvio Berlusconi

To: Sali Berisha

Message: carissimo! tutto bene?

From: Sali Berisha

To: Silvio Berlusconi

Message: mi hanno scoppiato la labbra

From: Bamir Topi

To: Unknoën number

Message: sa eshte arsenali me gallatasarajin

From: Unknoën number

To: Bamir Topi

Message: Dy me zero. vetem se ka dhune ne stadium. Mos anulohet ndeshja.

From: Bamir Topi

To: Unknoën number

Message: Cfare dhune ore! Dhune eshte ajo? Ver dy per Arsenalin!

From: Erion Veliaj

To: Spartak Ngjela

Message: lali ke nje cader

From: Spartak Ngjela

To: Erion Veliaj

Message: sikur 13 mije te kisha, asnje s’do te te jepja

From: Edi Rama

To: Taulant Balla

Message: do vish te kafja apo jo se s’kam lek me vete. me flliqe me fidelin.

From: Taulant Balla

To: Edi Rama

Message: per dy makiato s’e ben veten fideli

From: Sinan Hoxha

To: Seldi

Message: Ku ma ke lon celsin e Benzit?

From: Sali Berisha

To: Lulzim Basha

Message: Kush ma theu pocin e kuq qe kam ne zyre?!

From: Andi Bushati

To: Mero Baze

Message: e shef pra…cfare nishani!!!

From: Ndermarrja e Gjelberimit1

To: Ora News

Message: Puc zemer

No comments: