Thursday, April 11, 2024

(LISTA) Bardhi rikthen në grupin parlamentar të gjithë deputetët e përjashtuar nga Basha

 


Gazment Bardhi rikthen në Grupin Parlamentar të PD-së të gjithë deputetet e përjashtuar nga Lulzim Basha.

DEPUTETET E PERJASHTUAR NGA BASHA QE RIKTHEHEN

1.Greta Bardeli;

2.Ina Zhupa;

3 Isuf Çela;

4.Asllan Dogjani;

5.Bujar Leskaj;

6.Edi Paloka;

7.Kastriot Piroli;

8.Lindita Metaliaj;

9.Ludovik Hasanaj;

10.Sorina Koti;

11.Tomorr Alizoti

Kujtojmë se vendimi i Bashës ishte marrë në fillim të 2022 dhe është reflektuar edhe në qershor të 2023.No comments: