Thursday, November 17, 2011

Familja Mbretërore falenderon Kryeministrin e Shqipërisë

ETËROR SHQIPTAR                                 ROYAL COURT OF THE ALBANIANS
Pallati i Vjetër Mbretëror                                                                                 P.Box. Nr.8170
Rr. “Murat Toptani”,                                        Tel. ++355 42 261281            Tirana, Albania                                                                                                                       
Tiranë,  Shqipëri
 
 
 
Tiranë, më 17 nëntor 2011
 
 
 
 DEKLARATË PËR MEDIAFamilja Mbretërore falenderon Kryeministrin e Shqipërisë, Sh.T. Prof. Dr. Sali Berisha, për vizitën që bëri sot te N.M.T. Mbreti Leka I në QSUT Nënë Tereza.

Prezenca, fjalët e ngrohta dhe dashamirëse të Kryeministrit e gëzuan N.M.T. Mbretin Leka I dhe i dhanë vullnet për kapërcimin e kësaj situate dhe daljen sa më të shpejtë nga spitali.

N.M.T. Mbreti Leka I shprehu mirënjohjen e Tij dhe e falenderoi përzemërsisht Kryeministrin e vendit për kohën dhe miqësinë e sinqertë që ka treguar dhe vazhdon të tregojë për Familjen Mbretërore

Kryeministri Berisha shprehu optimizmin e tij, si dhe tregoi gatishmërinë e qeverisë dhe personal të tij në dispozicion të N.M.T. Mbretit Leka I.

Zyra e shtypit
 
1 Attached files| 2KB

No comments: