Thursday, January 6, 2011

Gazeta kombëtare “Bota sot” shpall Sali Berishën, personalitet të vitit 2010


Gazeta kombëtare “Bota sot” do të nderojë me mirënjohje të veçantë dr.Sali Berishën personalitetin e vitit si dhe akademik Mark Krasniqin, për shkrimin më të lexueshëm nga lexuesit e gazetës e vebfaqes www.botasot.info

Redaksia e gazetës kombëtare “Bota sot” përmes vebfaqes www.botasot.info ka realizuar anketën me lexues të vet për zgjedhjen e personalitetit politik shqiptar të vitit 2010.

Në listën personaliteteve janë përfshirë 10 liderë nga të gjitha trojet tona etnike, Shqipëria, Kosova e Maqedonia. Në anketën që zgjati për rreth 2 javë, më së shumti vota mori dr.Sali Berisha, kryeministër i Shqipërisë.

Si risi e veçantë e kësaj ankete është e dhëna se megjithëse hyri në skenën politike në muajt e fundit të vitit, Ukë Rugova mori vota të konsiderueshme për të qenë një nga liderët politikë shqiptar të preferuar.

Akademik Mark Krasniqi

Redaksia e gazetës kombëtare “Bota sot” poashtu përmes vebfaqes www.botasot.info ka zgjedhur edhe shkrimin më të lexueshëm e më të klikuar të akademik Mark Krasniqit “Le ta dijë Evropa mbarë, tash e mbas s'jemi shqiptarë!” të botuar në gazetën kombëtare “Bota sot” dhe në vebfaqen www.botasot.info. Ky shkrim pos që është lexuar me kënaqësi nga lexuesit, ka përçuar tek opinioni porositë kombëtare për unitet e bashkim kombëtar si dhe për vlera të përbashkëta kombëtare të shqiptarëve kudo që janë e kudo që jetojnë.

Redaksia e gazetës kombëtare “Bota sot” pos htu përmes vebfaqes www.botasot.info ka përzgjedhur ditën më të vizituar (klikuar) të vitit 2010. Kjo ditë ka qenë dita e hënë, më 13 dhjetor, një ditë pas mbajtjes së zgjedhjeve nacionale në Kosovë. Gjatë 24 orëshit të 13 dhjetorit janë shënuar mbi 3 milion e 400 mijë klikime apo më saktësisht 343.4579 klikime.

Redaksia e gazetës kombëtare “Bota sot”, përkatësisht e vebfaqes www.botasot.info falënderon të gjithë lexuesit e saj besnikë të gazetës dhe lexuesit – vizitorët e vebfaqes www.botasot.info.

Edhe kësaj radhe po dëshmohet se gazeta kombëtare “Bota sot” është e vetmja gazetë me orientim kombëtar ndërsa vebfaqja www.botasot.info vebfaqja më e klikuar shqiptare në fushën e komunikimit përmes internetit.

No comments: