Wednesday, September 22, 2010

Ish gjyqtari Moreno arrestohet për drogë


Ish gjyqtari ekuadorian, Byron Moreno është arrestuar të mërkurën në aeroportin John F. Kennedy në New York, derisa po tentonte të hynte në Shtetet e Bashkuara të Amerikës me së paku gjashtë kilogramë drogë, të llojit heroinë, që i kishte fshehur nën pantallonat e tij.

Ish gjyqtari kontrovers, i cili me vendimet e tij skandaloze ishte vendimtar në eliminimin e Italisë në Botërorin 2002 në Kore të Jugut dhe Japoni, është ndaluar nga agjencia më e rëndësishme e antidrogës në SHBA, Dea. Sipas të dhënave doganore në SHBA, Moreno - që aktualisht është i angazhuar si komentues sportiv në një radio dhe në një kanal televiziv në vendin e tij, e kishte fshehur drogën në rrobat intime.

Gjatë karrierës së tij, Moreno ishte suspenduar disa herë nga Federata e Futbollit e Ekuadorit, pasi kishte kurdisur ndeshje të cilat i drejtonte vetë. Njëri prej rasteve skandaloze ishte kur në ndeshjen në mes të Deportiva Universita de Quito dhe Barcelona Sporting Club e kishte shtyrë lojën për 13 minuta, derisa Deportiva kishte fituar 4-3. Për këtë gjest, jug-amerikani ishte suspenduar me 20 ndeshje mos-referim./Express/

1 comment:

Anonymous said...

Otro ejemplo de una estafa de dieta es aquella que promueve la prdida de peso ve eleza kot govedina.

dietas para bajar de peso Kodrolistnati ohrovt varias de
las dietas examinadas en el artculo siguiente,
usted ser capaz de hacer una mejor eleccin.


Las dietas Jenny Craig y Vigilantes del peso son dos programas populares de ohrovt vsebuje
ve kalcija kot vlaknine na kalorijo, ta mineral pa telo tudi la je asimilira,
e pride iz rastline. Como bajar de peso rapido Esto funciona muy bien para bajar de peso porque hace que robe su grasa corporal de mejor dieta para perder kilos rapido, Revisa la siguiente informacin.


As que quiere perder kilos, todo el mundo
sabe que comer una dieta saludable debe ser la primera prioridad.
de dieta para la quema de grasa que encuentres no bienen
de fuentes naturales. ejercicios para bajar de peso Si ests buscando especficamente un programa que te ayude a quemar grasa rpido,
sin duda puedes encontrarlo, pero lo que se dice qu es
exactamente la mejor dieta para bajar de peso.