Wednesday, May 1, 2024

Tedi Blushi publikon rezultatet e votimit, ja përbërja e re e Kryesisë Politike të Partisë së Lirisë

 


Sekretari i Përgjithshëm i Partisë së Lirisë, Tedi Blushi, ka publikuar rezultatet e votimit në Komitetin Drejtues Kombëtar të Partisë së Lirisë, për Kryesinë e re Politike të kësaj force politike.

Komiteti Drejtues Kombëtar i Partisë së Lirisë, tha Blushi,

në zbatim të vendimeve historike të Konventës Kombëtare, zgjodhi me votim të fshehtë, përmes një procesi transparent dhe demokratik, anëtarët e rinj të Kryesisë politike, si më poshtë vijon:

Kryesia e plotë politike, duke përfshirë Presidentin, Zëvendës Presidentin, Kryetarin e Komitetit Drejtues Kombëtar, Sekretarin e Përgjithshëm, Zëvendës Sekretarët e Përgjithshëm, Sekretarët, Kryetarin e Lëvizjes Rinore për Integrim, Kryetaren e Lëvizjes së Gruas për Integrim, që janë të zgjedhur dhe që sipas Statutit janë automatikisht pjesë e saj për shkak të funksionit që kanë, është si më poshtë vijon:

Agim Nesho – 185 vota
Edmond Panariti – 180 vota
Petraq Milo – 177 vota
Lefter Maliqi – 175 vota
Petrit Vasili – 171 vota
Eriona Bixha – 170 vota
Erisilda Hoxha – 167 vota
Brunilda Paskali – 165 vota
Ismeralda Seidolli – 163 vota
Brunilda Salaj – 163 vota
Anisa Ibraj – 162 vota
Miranda Rira – 160 vota
Ana Gjidiaj – 157 vota
Genc Gjokutaj – 156 vota
Endrit Braimllari – 156 vota
Ines Shehu – 156 vota
Petrit Sinaj – 154 vota
Kejdi Mehmetaj – 152 vota
Myrvete Asqeri – 150 vota
Kontjana Kuçi – 150 vota
Ana Azizaj – 149 vota
Floida Kërpaçi – 149 vota
Viktor Tushaj – 148 vota
Rexhep Ballmi – 147 vota
Nora Malaj – 146 vota
Gentian Çala – 146 vota
Baki Dervishi – 144 vota
Ardit Çela – 144 vota
Elda Ballabani – 142 vota
Elona Guri – 141 vota
Luan Qato – 141 vota
Arla Merja – 140 vota
Besnik Jakaj – 133 vota
Luigj Turmalaj – 132 vota
Faik Basha – 129 vota

Kryesia e plotë politike, duke përfshirë Presidentin, Zëvendës Presidentin, Kryetarin e Komitetit Drejtues Kombëtar, Sekretarin e Përgjithshëm, Zëvendës Sekretarët e Përgjithshëm, Sekretarët, Kryetarin e Lëvizjes Rinore për Integrim, Kryetaren e Lëvizjes së Gruas për Integrim, që janë të zgjedhur dhe që sipas Statutit janë automatikisht pjesë e saj për shkak të funksionit që kanë, është si më poshtë vijon:

Ilir Meta ( President )
Erisa Xhixho (Zv/Presidente)
Edmond Haxhinasto (Kryetar i KDK)
Tedi Blushi (Sekretar i Përgjithshëm)
Silva Caka (Zv/Sekretar i Përgjithshëm)
Brunilda Haxhiu (Zv/Sekretar i Përgjithshëm)
Anxhela Shenaj (Zv/Sekretar i Përgjithshëm)
Bedri Merhori (Zv/Sekretar i Përgjithshëm)
Esmeralda Demiraj (Kryetare e LGI)
Kristian Kina (Kryetar i LRI)

No comments: