Monday, September 3, 2018

Si dukej Jul Deda

Viti 1996 ishte një periudhë shumë e madhe ndryshimi për shqiptarët. Menjëherë pas prishjes së sistemit ata u dyndën për të kaluar kufijtë me idenë për të pasur kushte më të mira jetese.
Vala e këtyre largimeve ka prekur edhe familjet e shumë artistëve, një ndër ta është edhe Julian Deda. Në një foto të publikuar pak minuta më parë ai tregon me nostalgji për momentet e vyera dhe mënyrën si e sheh fenomenin e emigrimit pas kaq shumë vitesh.
“Nostalgji. Si shumë shqiptarë edhe familja jonë ka provuar shijen e mirë dhe të keqe të emigracionit. E keqe sepse ndryshe nga sot ne atë kohë ishte shumë e vështire të vije e të shkoje sa herë të duash për të parë të afërmit dhe kjo kthehej në një stres të paparë për çdo emigrant të asaj kohe. Nga ana tjetër ishte e mirë sepse eksperienca e fituar në tokë të huaj është leksion i madh për jetën.
P.s. Në foto është momenti i kthimit në atdhe. Të veshur me kostume, se ashtu ishte koha atëherë, kur hipnim në avion duhej të vishnim rrobat më të mira që kishim,”- shkruan Juli.
Në këto foto vihet re edhe ndryshimi në pamjen e aktorit, i cili shfaqet me disa kilogramë më pak.
hipnim në avion duhej të vishnim rrobat më të mira që kishim,”- shkruan Juli.
Në këto foto vihet re edhe ndryshimi në pamjen e aktorit, i cili shfaqet me disa kilogramë më pak.

1 comment:

Bullor said...

INVESTIMET NATYRORE.

$ 300_ $ 4500
$ 400_ $ 6000
$ 500_ $ 7500
$ 600_ $ 9000
$ 700_ $ 10500
$ 800_ $ 12000
$ 900_ $ 13500
$ 1000_ $ 15000.
Filloni investimet dhe fitoni direkt në portofolin ose llogarinë tuaj bankare
SHENIM: Duhet të keni një telefon Android ose PC për të monitoruar llogarinë tuaj, nëse jeni të interesuar kontaktoni në WhatsApp: +17168691327. email: midasgoldmoney@gmail.com