Monday, September 3, 2018

Kush tha se akullorja ju shëndosh? Ja si ta shijoni dhe mos të shtoni fare në peshë

Në qoftë se ka një tundim të madh gjatë muajve të verës
ajo është
dëshira për të shijuar një akullore. Për ata që duan të humbin në peshë apo të mos shëndoshen,  të ngrënit akullore kthehet në sfidë më vete.
Por s’ka asgjë të pamundur. Dietologët kanë një zgjidhje edhe për këtë. Ju mund të hani akullore dhe mos të shëndosheni. Në këtë rast merr vlerë ajo shprehja:”Gjella me kripë, e kripa me karar”.
Dietologët thonë se një person duhet t’i konsumojë të gjithë llojet e ushqimit, vetëm se në sasi të moderuar dhe jo shumë shpesh. Në rastin e akullores, për ata që duan të dobësohen lejohet të konsumohet një akullore në javë, por jo më shumë se një kupë.Pra, mos ja privoni vetes tuaj gjërat që ju falin kënaqësi, pasi kjo e streson trurin tuaj dhe ju herë pas here bëheni agresiv.\revistawho.com

1 comment:

Bhmme said...

Faleminderit zotëri për magjitë tuaja të vërteta. Emri im është Zara Matteo. Kjo është vërtet e pabesueshme dhe nuk kam përjetuar kurrë diçka të tillë në jetën time. Para se të takohesha me ju, zotëri, unë provova të gjitha mjetet e mundshme që mund të kisha për të sjellë burrin tim mbrapa, por kuptova se asgjë nuk funksionon për mua dhe se burri im ka zhvilluar shumë urrejtje për mua. Mendova se nuk kishte asnjë shpresë për t'u ribashkuar me ish-burrin tim. Por kur lexova komente të mira se si DR WHITE i ndihmon të tjerët, vendosa t'i dërgoj një mesazh përmes WhatsApp: +17168691327. të provoja dhe bëra gjithçka që ai më udhëzoi dhe unë i besova atij dhe unë ndoqa udhëzimet e tij pasi ai më garantoi në 48 orë, dhe pikërisht atëherë më telefonoi ish -im. Zotëri, ne jemi më të lumtur tani se kurrë. Gjithçka duket e përsosur dhe kaq e natyrshme! Faleminderit shumë zotëri për magjitë tuaja autentike dhe të padiskutueshme. këtu përsëri emailin e tij:

wightmagicmaster@gmail.com

.com Ju gjithashtu mund të Whatsapp atij:
+17168691327