Saturday, March 8, 2014

KATEGORIA SUPERIORE :KALENDARI, FAZA E TRETERenditja, pas fazës së dytë
Nr
Skuadra
Nd
Fit
Brz
Hmb
G.Sh
G.P
Glv
Pikë
1
Skënderbeu
22
13
6
3
32
16
+16
45
2
Laçi
22
10
4
8
25
21
+4
34
3
Partizani
22
9
6
7
20
16
+4
33
4
Kukësi
22
9
6
7
22
23
-1
33
5
Teuta
22
7
10
5
30
27
+3
31
6
Besa
22
8
6
8
24
23
+1
30
7
Flamurtari
22
9
6
7
29
27
+2
30
8
Tirana
22
7
5
10
14
20
-6
26
9
Vllaznia
22
6
7
9
26
27
-1
25
10
Bylis
22
5
9
8
20
22
-2
24
11
Lushnja
22
6
5
11
21
33
-12
23
12
Kastrioti
22
6
4
12
13
21
-8
22

KALENDARI, FAZA E TRETE

JAVA 23 (12 mars)
SKENDERBEU-KASTRIOTI
LACI-LUSHNJA
PARTIZANI-BYLIS
KUKESI-VLLAZNIA
TEUTA-TIRANA
BESA-FLAMURTARI


JAVA 24  (15 mars)
LUSHNJA -SKENDERBEU
BYLIS-LACI
VLLAZNIA-PARTIZANI
TIRANA-KUKESI
FLAMURTARI-TEUTA
BESA- KASTRIOTI


JAVA 25  (22 mars)
SKENDERBEU-BYLIS
LACI-VLLAZNIA
PARTIZANI-TIRANA
KUKESI-FLAMURTARI
TEUTA-BESA
KASTRIOTI-LUSHNJA


JAVA 26  (29 mars)
VLLAZNIA-SKENDERBEU
TIRANA-LACI
FLAMURTARI-PARTIZANI
BESA-KUKESI
TEUTA-KASTRIOTI
BYLIS-LUSHNJA


JAVA 27  (5 prill)
SKENDERBEU-TIRANA
LACI-FLAMURTARI
PARTIZANI-BESA
KUKESI-TEUTA
LUSHNJA-VLLAZNIA
KASTRIOTI-BYLIS


JAVA 28  (12 prill)
FLAMURTARI-SKENDERBEU
BESA-LACI
TEUTA-PARTIZANI
KUKESI-KASTRIOTI
TIRANA-LUSHNJA
VLLAZNIA-BYLIS


JAVA 29  (19 prill)
SKENDERBEU-BESA
LACI-TEUTA
PARTIZANI-KUKESI
LUSHNJA-FLAMURTARI
BYLIS-TIRANA
KASTRIOTI-VLLAZNIA


JAVA 30 (26 prill)
TEUTA-SKENDERBEU
KUKESI-LACI
PARTIZANI-KASTRIOTI
BESA-LUSHNJA
FLAMURTARI-BYLIS
TIRANA-VLLAZNIA


JAVA 31  (30 prill)
SKENDERBEU-KUKESI
LACI-PARTIZANI
LUSHNJA-TEUTA
BYLIS-BESA
VLLAZNIA-FLAMURTARI
KASTRIOTI-TIRANA


JAVA 32  (3 maj)
PARTIZANI-SKENDERBEU
LACI-KASTRIOTI
KUKESI-LUSHNJA
TEUTA-BYLIS
BESA-VLLAZNIA
FLAMURTARI-TIRANA


JAVA 33  (10 maj)
SKENDERBEU-LACI
LUSHNJA-PARTIZANI
BYLIS-KUKESI
VLLAZNIA-TEUTA
TIRANA-BESA
KASTRIOTI-FLAMURTARI


RREGULLORJA E KLASIFIKIMIT
NENI 87
KLASIFIKIMI
PIKA 4. Nëse dy ose më shumë ekipe kanë grumbulluar të njëjtën sasi pikësh, renditja e tyre në tabelën e klasifikimit përcaktohet duket mbajtur në konsideratë kriteret e mëposhtme:
a) pikët e grumbulluara në ndeshjet e zhvilluara midis ekipeve përkatëse;
b) diferenca e golave të shënuar dhe të pësuar në ndeshjet e zhvilluara midis ekipeve përkatëse;
c) diferenca e golave të shënuar dhe të pësuar gjatë kampionatit kombëtar të futbollit për Kategorinë Superiore;
d) numri më i madh i golave të shënuar gjatë kampionatit kombëtar të futbollit për Kategorinë Superiore.
e) me short;

No comments: