Friday, February 1, 2013

Nr kontakti i ministrave

Kryeministri Berisha ka marre iniciativen per te publikuar numrat e telefonave personale te ministrave si edhe numrat jeshile pa pagese per te raportuar raste te korrupsionit.

Minister i Brendshem
Flamur Noka: 0694133588

Minister i Jashtem
Edmond Panariti: 0696473534

Minister i Drejtesise
Eduard Halimi: 0692082006
Numri i gjelbert: 0800 2277

Minister i Puneve Publike dhe Transportit
Sokol Olldashi: 069 20 47 930
Numri jeshil: 0800 1331

Minister i Shendetesise
Vangjel Tavo: 042364663

Ministre e Integrimit
Majlinda Bregu: 0662056999
Numri Jeshil: 08000809

Minister i Arsimit
Myqerem Tafaj: 0682080647
Numri Jeshil: 08003579

Ministria e Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sportit
Aldo Bumçi: 0692090826
Numri Jeshil: 08000011

Ministria e Punes, Çeshtjeve Sociale dhe Shanseve te Barabarta
Spiro Ksera: 0692052442
Numri Jeshil: 044504983

Minister i Bujqesise
Genc Ruli: 067200650
Numri Jeshil: 08005056

Minister për Inovacionin dhe Teknologjinë e Informacionit e të Komunikimit
Genc Pollo: 0692033605

No comments: