Saturday, August 13, 2011

Greta Koçi: Videoklipe falas për të gjithë artistët e vërtetë !


Greta Koçi, këngëtarja shumë e adhuruar nga publiku, dhe prej disa kohësh edhe një biznesmene shumë e përkushtuar dhe e suksesshme, duke qënë se është presidente e një institucioni mjaft të suksesshëm mediatik “ GM Radio”, një nga radiot me dëgjueshmëri më të madhe për momentin fal punës së Gretës dhe pasionit të saj për median, mesa duket nuk di të ndalet! Këngëtarja sapo ka hapur “GM Production”, nga ku do të prodhohen dhe videoklipe për të gjithë artistët e vërtetë që ne kemi. Regjizori dhe drejtori i fotografisë vijnë nga Franca. Stafi është përzgjedhur me kujdes për të formuar një grup të vërtetë profesionistësh. Tashmë nuk habitemi më nga veprat që merr përsipër e suksesshmja Greta Koçi. Edhe pse ende shumë e re në moshë, vetëm 20 vjeçe, ajo ka ditur të depërtojë në mënyrën më profesionale në tregun mediatik Shqiptar që në fillimet e projekteve të saj në Shtator të vitit 2010, ku filloi dhe transmetimi i “Gm Radio”. Ambiciet e saj nuk ndalën deri në zotërimin e një shtrirje më të madhe gjeografike të frekuencës në territorin e Republikës së Shqipërisë, në transmetim analog tokësor, por aktualisht, “GM Radio” ndiqet në të gjithë botën edhe nëpërmjet internetit, ku ka arritur një audiencë shumë të madhe kryesisht në SHBA, Angli, Kosovë dhe Maqedoni, në adresën www.gmradio.net . Sapo “Gm Radio” konsolidohet në treg, të papriturat nuk kanë të sosur nga Greta, por edhe nga motra e saj Eni Koçi, e cila themelon “Unionin e Artistëve Shqiptarë” duke drejtuar dhe duke hedhur në treg gazetën e saj “Trafik Vip” në 5 maj të vitit 2011. Aktualisht Gazeta “Trafik Vip” po depërton vrullshëm në tregun e mediave të shkruara. Motrat Koçi vendosën të bashkojnë bizneset e tyre mediatike duke krijuar “Media Group”, dhe në këtë bashkim biznesesh shtohet dhe veprimtaria e Produksionit Filmik, si dhe krijimi i “Gm Television”, stacionit televiziv muzikor i cili është praktikisht gati për të filluar transmetimet e saj. Në këtë organizim strukturor mediatik me cikël të mbyllur përsa i përket artit muzikor, motrat Koçi i kanë dhënë rrugë të sigurt karrierës së tyre artistike. Greta Koçi deklaron, “-Dua të ndihmoj këngëtarët e vërtetë Shqiptarë duke i mundësuar realizimin e videoklipeve të tyre falas dhe me këtë veprim, dua të ndikoj në rritjen e vlerave të artit Shqiptar. Njëkohësisht dhe në promovimin e artistëve të talentuar, të cilët nuk kanë mundësi financiare për të treguar vlerat e tyre artistike.”

No comments: