Saturday, July 2, 2011

Elvana Gjata në 'San Torini' për videon e re

Do jetë Santorini në Greqi, vendi ku Elvana Gjata ka vendosur të xhirojë videoklipin e saj të ri për një prej dy singlave që këngëtarja planifikon të publikojë këtë verë të cilat do jenë të përfshira në albumin e ri. Yep! E dëgjuat shumë mirë! Elvana ka përfunduar punën në albumin e saj të ri dhe fjala është që ai do të hidhet në treg në fund të muajit korrik. Yeaaaa! Videokënga e re do të publikohet dhe në versionin anglisht nën titullin “Out of My Life”.
ALbaniac

No comments: