Tuesday, June 11, 2024

Sot nuk ka humb asnjë demokrat, përvec atyre që politikën e kishin kthyer në biznes.

 


SOKRAT TURTULLI

 Asnje demokrat dhe demokrate qe, deri dje dhe sot ka qene pjese e lul bashes, nuk ka pse var turinjte apo te merzitet tejskajshem nga vendimi i sotem.


E verteta eshte ajo qe sot mori forme te prere. Kete te vertete e kupton thjesht diten e pare qe shkeptuesh nga ai grupim dhe i shikon gjerat nga larg dhe me sy tjeter.

Sot nuk ka humb asnje demokrat, pervec atyre qe politiken e kishin kthyer ne biznes.

Tashme dihet se cila shtepi eshte e demokrateve. Nuk ka me kohe te merremi me njeri-tjetrin nese nuk do duam qe rama te vazdoje te na zgerdhihet ne fytyre.

Ju bej thirrje gjithe shokeve dhe miqve te mi qe besuan deri diten e sotme per vule dhe logo. Kthehuni te gjithe tek shumica. Aty ku jane shoket dhe miqte tuaj e shume betejave politike.

Kthehuni dhe te mos ju vije zor per mendimin tuaj ndryshe te cilin e kisha dhe vete dikur…

No comments: