Sunday, May 12, 2024

Zhvillimi më i fundit i Stormy Daniels tregon se si kjo provë është një Cirk total

 


Ju nuk keni nevojë të ndiqni gjyqin e Stormy Daniels sepse tashmë e dini se është një mbytje treni. Procesi i përzgjedhjes së jurisë ishte një fatkeqësi, dhe ky rast është arsyeja pse ne nuk duhet të kemi gjyqe politike. Askush nuk mund të jetë i paanshëm. Nuk duhet të shokojë askënd nëse Trump dënohet pasi grupi duket se përbëhet nga konsumatorë të medias liberale me prirje të majtë dhe që urrejnë Trump. Është rasti më i dobët kundër ish-presidentit, por me rënien e frontit të ligjit për liberalët, ata do t'i japin gjithçka që kanë.

Ju do të mendonit se Trump rrëmbeu fëmijën Lindbergh në lidhje me mbulimin hiperbolik. Ne e dinim se ky gjyq do të ishte një cirk. Zbulimi se Daniels beson se ajo mund të flasë me njerëz të vdekur ka arritur një nivel të ri. Po, ju e keni lexuar mirë: ish-argëtuesja e rritur pretendon se ajo është një medium, madje shkon aq larg sa të pretendojë se shpirtrat e këqij kanë zotëruar një ish të dashur. MSNBC kishte një segment të gjatë në këtë marrje në pyetje:

Nuk di si t'i lexoj të gjitha këto. Tashmë ishte mjaft keq që akuzat kundër Trump, falsifikimi i të dhënave të biznesit, arritën në fazën e gjykimit. Shumica e çështjeve ligjore rrallë arrijnë në këtë fazë, pasi marrëveshjet për pranimin e fajësisë zakonisht janë përfundimi, me burgim që nuk është kurrë në tryezë. Ato raste të rralla ku koha e burgut jepej, rrallë zgjatej më shumë se një muaj. Është një mashtrim dhe është bërë një episod i frikës nga destinacioni.


Vetëm mediat liberale mund ta përfytyrojnë atë si Daniels që i dorëzon ish-presidentit sanime. Askujt nuk i intereson dhe sondazhet tregojnë se një numër në rritje i amerikanëve i shohin këto mashtrime ligjore si teatër politik dhe të paligjshëm. Çështjet e Prokurorit Special Jack Smith mbi trazirat e 6 janarit dhe çështjen e dokumenteve të klasifikuara do të vonohen. Kjo e fundit është shtyrë për një kohë të pacaktuar, ku Gjykata e Lartë ka mundësi t'i japë një goditje aktakuzës për J6. Ndërkohë, Trump ka qenë në gjendje të bëjë fushatë efektive pa bërë shumë pasi çdo zhvillim i lajmeve të këqija përfshin Joe Biden.

Pra, tani që Daniels mund të flasë me njerëz të vdekur, nuk keni nevojë të futeni deri në belin në këtë rast, përveç nëse dëshironi të argëtoheni.

No comments: