Friday, October 24, 2014

"Loro Boriçi" i rikonstruktuar pret përballjen Shqipëri-Serbi më 2015.Le te presim...!!!!


Për gati një vit stadiumi  i Shkodrës "Loro Boriçi" do jetë i përfunduar. Ndërsa pak kohë më parë kryeministri Edi  Rama premtoi se do të vihet dorë dhe në këtë stadium, ai sot theksoi se ndeshja e radhës Shqipëri-Serbi do të luhet pikërisht në këtë stadium.

Si “shenjë hakmarrje” për Serbinë, shefi i qeverisë tha
se përballjen Shqipëri- Serbi,  20000 zemra kuqezi do ta ndjekin pikërisht nga stadiumi  "Loro Boriçi" por i rikonstruktuar. “Në mbyllje dua të shtoj se sot kam marrë vendimin për t’i vënë një datë çeljes së dyerve të stadiumit të ri olimpik të Shkodrës, me të gjithë parametrat e UEFA-s natyrisht: 15 tetor 2015. Në ndeshjen e kthimit Shqipëri – Serbi, duhet të ketë vend për të paktën njëzet mijë zemra kuqezi”, deklaroi Rama.

Ende nuk është bërë i projekti final për këtë stadium, por është premtuar se investimi do të jetë i njëjtë me atë të “Elbasan Arena”Redaksia Online
(g.f/shqiptarja.com)

Tetor 24.2014 

Për gati një vit stadiumi  i Shkodrës "Loro Boriçi" do jetë i përfunduar. Ndërsa pak kohë më parë kryeministri Edi  Rama premtoi se do të vihet dorë dhe në këtë stadium, ai sot theksoi se ndeshja e radhës Shqipëri-Serbi do të luhet pikërisht në këtë stadium.

Si “shenjë hakmarrje” për Serbinë, shefi i qeverisë tha se përballjen Shqipëri- Serbi,  20000 zemra kuqezi do ta ndjekin pikërisht nga stadiumi  "Loro Boriçi" por i rikonstruktuar. - See more at: http://www.shqiptarja.com/Sport/2726/loro-bori-i-i-rikonstruktuar-pret-p-rballjen-shqip-ri-serbi-m--2015-247999.html#sthash.143TLa1m.dpuf

No comments: