Sunday, January 5, 2014

Sot dita e fjales se lire, 23 vjetori i Rilindjes Demokratike!

Dr.Sali Berisha
Te dashur miq, me daten 5 janar te vitit 1991 doli numeri i pare i Rilindjes Demokratike, organ i Partise Demokratike, tribune e fjales dhe mendimit te lire te shqiptareve. Ndaj dhe le te shprehim ne urimet tona me te perzemerta, mirenjohjen me te thelle ndaj atyre qe themeluan Rilindjen Demokratike si organin e fjales se lire, mendimit ndryshe ne vendin e ndalimit me Kushtetute te tyre dhe drejtueseve e stafit te kesaj gazete ne keto 23 vite. Gezuar!! sb

No comments: