Thursday, February 9, 2012

Çfarë u tha në takimin e New York me Lulzim Bashën ? (VIDEO…)AlbDreams.
Në një prononcim të vetin biznesmeni shqiptaro amerikan,pronari i kompanise telefonike “Iliria Telecom”,Dede Beleshi zbardhë shume nga enigmat e atij takimi.
Kush i ftoj biznesmenet nga Michigani në New York në darkën e punës  për nderë të Kryetarit të Bashkise së Tiranës ?
Çfarë u diskutua në atë takim dhe a pati biseda të veçanta nga Lulzim Basha me biznesmen shqiptaro amerikan?
U takuan Ndue Ftoni dhe Dede Beleshi me Luzim Bashen ?
Vërtetë e kanë ftuar Kryetarin e Bashkise së Tiranes për një vizitë pune në Michigan?
Foli kush për mirënjohjen e marrë nga Ndue Ftoni në prag të vitit të ri nga Unioni Artistik Mbarëkombetar në Shkoder?
Si është e verteta e takimit të Kryeministrit Berisha me Ndue Ftonin  në New York ?
A mund të bëhet binjakzimi i disa komunave e bashkive të Shqiperise me distrikte në Michigan?
Si qëndron e verteta e  kompanisë “Iliria Telecom” në Tiranë ?
Këto dhe të tjera në një video prej 15 minutash e filmuar në zyren e punë së Dede Beleshit nga AlbDreams Studio.Ndiqeni.

No comments: