Sunday, September 18, 2011

Për kokën e Edi Ramës,një natë e frikshme nga Zogaj e Frroku.(VIDEO…)

Alban PREDELECI Emisioni “Opinion” i Fevziut në TV Klan që në mes të ftuarve te tjerë ishin dhe Frrok Çupi dhe Prëç Zogaj,mund të mbahet mënd gjatë,për arsye të antivlerave në nivelet më të ulta intelektuale që shpalosen para publikut dy njerzit e pënës; Frrok Çupi dhe Prëç Zogaj. Për një cope karrige,një rroge apo për një prezence në TV shqiptare,nuk mund të ulen aq poshte njerzit e letrave,ata që pretendojnë se do tu “japin mënd” të tjerve. Atëhere vriten pak njërëz në Shqiperi,kurë ata që jane më afer se askush në parlament,në qeveri,pranë selive të partive më të medha (bile edhe i shkembejnë në mënyrë alternative) përdorin një fjalor të tillë që sikurë të mos e kisha pa atë natë “Opinionin” nuk do i zija besë asnjeriu. Për “kokën e Edi Rames” ulin aq poshtë personalitetin e tyre!! Njëri nga të pranishmit i tha Blendit se nuk ke se çfarë pyet ;se a ka ndryshua apo jo Edi Rama,pasi kemi pasqyren sonte ketu. Duke pase një konsideratë për të dy ,Prëçin e Frrokun do u bëja apel të cilet se bashku me Paulinin,Tomën e Nardin ,të mos bahen padashje vegla të politikave qorre shqiptare !!!!!! Ndiqeni videon. A ka ba mirë Blendi Fevziu që të lejoj deri në atë mase të degjeneroj konflikti apo jo ? Ata që do ta shohin le ta gjykojnë vete

No comments: