Thursday, May 5, 2011

"Aleanca Demokristiane" prezanton kandidatet ne Shkoder.


VOTONI PER KANDIDATIN RROK SMAJLAJ

Partia "Aleanca Demokristiane" e Shqiperise e drejtuar nga Zef Bushati pjese e kualicionit me PD "Aleanca per Qytetarin", ka zhvilluar mitingun elektoral ne qytetin e shkodres ku ka prezantuar kandidatet e saj garues ne 8 Maj per keshillat bashkiak e komunale.

Ne fjalen e tij para te pranishemve kryetari i ADK Zef Bushati i ka kerkuar Shkodraneve qe ne kete proces te rendesishem per vendin, voten e tyre ta hedhin per "Aleancen Demokristiane", per kandidatin Rrok Smajli per anetare te keshillit bashkise Shkoder si dhe te votojne Lorenc Luken, si kryetar.

Ai ka vleresuar ndryshimet pozitive qe shkodra ka marre keto kater vite dhe ka kerkuar qe te votojne vijimsine e ketij ndryshimi te merituar per kete qytet.

I pranishem ne kete miting kandidati i "Aleanca per Qytetarin" Lorenc Luka ka pershendetur simpatizantet e "Aleances Demokristiane" dhe ka kerkuar qe me 8 Maj te votojne per projektet e radhes qe do ti japin ndryshime me te medha Shkodres.

Aleanca Demokristiane me kryetar Zef Bushatin, ish ambasadorin e Shqiperise ne Vatikan garon ne 8 Maj me kandidate per keshillat bashkiak e komunale ne te gjithe qarkun e shkodres।


 

No comments: