Sunday, July 18, 2010

Të ngjitur


Dyshja e ribashkuar, Jude Law dhe Sienna Miller, rikuperojnë kohën e kaluar ndaras, duke qëndruar të ngjitur edhe me trup derisa shijojnë pushimet në ishullin italian Ponza।

Bota Sot

No comments: