Sunday, July 18, 2010

Sting ndryshe

Për kënaqësinë e të gjithë fansave të Sting, më 13 korrik do të dalë në treg albumi i ri i tij me titull SYMPHONICITY.

Albumi do të ketë këngët më të famshme të artistit të ripunuara me natyrë simfonike. Disku përkon me fillimin e turneut botëror të Royal Philarmonic Concert Orchestra të drejtuar nga Steven Mercurio. Kënga e parë që i paraprin albumit do të jetë "Every Little Thing She Does Is Magic", e cila ka dalë në shitje nëpër dyqanet virtualë. Turneu botëror ka nisur më 2 qershor në Vancouver, ndërkohë që etapa europiane do të nisë më 3 shtator në Oslo. Ja dhe tracklista e plotë e SYMPHONICITIES:

Next To You

Englishman In New York

Every Little Thing She Does Is Magic

I Hung My Head

My Ain True Love

Roxanne

When We Dance

End of the Game

I Burn For You

We Work the Black Seam

She's Too Good For Me

The Pirate's Bride

No comments: