Thursday, July 22, 2010

Shkëlzen Berisha me Sadijen, në dasmën e Bogdanit

Më në fund erdhi dita…! Deputeti i Partisë Demokratike, Gerti Bogdani hoqi fundjaven qe kaloi petkat e beqarit, duke mbyllur kështu një kapitull të rëndësishëm në jetën e tij. Të shumtë kanë qenë personazhet VIP të pranishëm në dasmën e deputetit të Partisë Demokratike, Gerti Bogdani. Kryeministri i vendit, Sali Berisha ka munguar në festën e organizuar enkas për të djathtët, por ama ka qenë djali i tij ai që i ka bërë nderin të atit. Shkëlzen Berisha së bashku me bashkëshorten e tij Sadijen kanë qenë edhe të ftuarit e fundit që kanë mbërritur në dasmë pasi kishte ardhur çifti. Të veshur bukur dhe elegantë, ata kanë tërhequr vëmendjen e të gjithëve, e duke bërë madje pak xheloz edhe çiftin. (Bluetooth)

No comments: