Thursday, July 22, 2010

Fotoja e rrallë, Margarita Xhepa në plazhAjo është një zonjë vërtet e bukur...nga ato gra, që sytë do të ndalonin jo vetëm kur ishte e re, por në çdo kohë, dhe sot vjen me një foto sic nuk e kemi parë asnjëherë. Kjo është ikona e teatrit dhe filmit shqiptar, Margarita Xhepa. Gjithçka e fal me dëshirë dhe dashuri. Ashtu si edhe këto emocione të së kaluarës që ka ndarë në suplementin \"Summer Pages\" te Gazeta Shqiptare. E në këto fletë kujtimesh, vjen dhe një foto e viteve kur Margarita ishte e re, në plazhin e Durrësit, tek ato ditë që me zor gjente kabinat, tek gatimi herët për të shkuar që në mëngjes në plazh, tek vështirësitë për të gjetur një palë rroba banje, e tek çdo detaj pastaj që mbetet i bukur. Por, koha nuk i ka dëmtuar asgjë, aktores, ajo mbetet e bukur dhe hyjneshë pavarësisht thinjave në kokë.

No comments: