Thursday, July 22, 2010

Kostumet e banjove 2010, seksi dhe ekstravagante

Më ardhjen e stinës së verës të gjithë ne i drejtohemi plazheve për të gjetur pak freski në këto ditë të nxehta. Dhe sigurisht aksesori kryesor që nuk duhet të mungojë janë rrobat e banjos të cilat dhë për këtë vitë janë si gjithmon me ngjyra të ndezura, me luleshumëngjyrëshe dhe shumë seksi e ekstravagante Këto janë disa nga tendencat e fundit të paraqitura në “Mercedes-Benz Fashion Week Swim”në Miami Beach në Florida për sezonin e verës 2010

No comments: