Sunday, July 18, 2010

Kleopatra Jolie.


Angelina Jolie-se i eshte propozuar roli i Kleopatrës në filmin e ardhshëm mbi jetën e saj.
Regjisori Scott Rudin ka kërkuar të drejtat filmike për biografinë e ardhshme “Queen of the Nile, Cleopatra: A Life” dhe, siç shkruan USA Today, ai dëshiron te rekrutoje Jolien për të portretizuar sundimtaren legjendare egjiptiane.
Gazeta shkruan se nga zyra e regjisorit kanë thënë se projekti ‘po zhvillohet me ne mendje aktoren ne fjale”. Ndërsa edhe autori i biografisë, Stacy Schiff, ka thënë se aktorja është ideale për këtë rol “Fizikisht, ajo është portretizimi i përkyer”, ka thënë autori për aktoren/TopAlbaniaRadio

No comments: