Saturday, July 31, 2010

Madonna mohon se rifilloi pirjen e duhanit

Zëdhënësi i Madonnas ka mohuar spekulimet se superylli i muzikës pop ka rifilluar pirjen e duhanit, pasi ishte zënë duke mbajtur në dorë një cigare, e cila sipas zëdhënësit ishte pjesë e filmit të saj.

Mbretëresha e muzikës pop ka filluar punën si regjisore në filmin “W.E”, film për të cilin ajo ka udhëtuar edhe në Francë për të xhiruar disa skena të filmit në fjalë. Ajo ishte zënë duke mbajtur një cigare dhe një llambë në dorë, duke zgjuar kështu spekulime se ajo ka filluar që përsëri të pijë duhan.

Por, një nga zëdhënësit e Madonnas ka mohuar se këto thashetheme janë të vërteta, duke këmbëngulur se këngëtarja ishte duke e mbajtur atë cigare në dorë si rekuizitë për një nga yjet e filmit. /Telegrafi/

No comments: