Tuesday, August 3, 2010

Lopezit i pëlqen fantazia!

Nga Express më 03.08.2010 në ora 12:57
Jennifer Lopez vesh “tesha të bukura” edhe kur është në shtëpi – sepse ajo dëshiron që të vazhdoj “ndjenjën e fantazisë” në jetën e saj.

Këngëtarja – e cila rrit dy binjak Max dhe Emme me burrin Marc Anthony – ka thënë kështu kur është pyetur nga revista “Glamour” se si duket ajo brenda.

“Dëshiroj që të kem atë ndjenjën e fantazisë në jetën time. Jam një njeri ndryshe në shtëpi. A bëj makijazh dhe rregulloj flokët? Jo. Por, mund të vesh tesha të bukura”, tha ajo.

“Nëse ndjeni në mendjen e juaj se do të arrini qëllimet, atëherë bëjeni këtë”, tha Lopez për jetën private të saj. “Mos dyshoni në vetvete. Dyshimi është mbytje. Vetëm duhet të dini se për çfarë gjërash punoni dhe si?”.

No comments: