Saturday, August 7, 2010

Don Anton Kçira ,pronocohet nepermjet Dioqezes Detroit.

image

Nepermjet nje video te prodhuar nga Dioqeza e Detroit Michigan dhe shperndare ne internet nepermjet YouTube,Dom Anton Kçira sqaron se pse eshte shprehur ashtu ne vitin 2007 ne mbledhjen e Lidhjes Intelektualve Shqiptaro Amerikan.For an open letter from Fr. Anton Kcira, in both English and Albanian, please visit www.AODcommunications.org.

No comments: