Tuesday, August 3, 2010

Bullok, sërish e dashuruar?!

Aktorja më e suksesshme në botë, e cila këtë vit mori në shtëpi dhe një Oskar, për aktoren më të mire të vitit, Sandra Bullock duket se ka mbijetuar nga stresi dhe dëshpërimi, që ka kaluar që nga tradhtia dhe ndarja nga bashkëshorti, Jesse James. Mësohet se aktorja hollivudiane, pas adoptimit të një fëmije në prill të këtij viti dhe tradhtisë që i bëri bashkëshort me një artiste të tatuazheve, është gati për një dashuri të re. Ajo së fundi është parë në shoqërinë e enjë mashkulli ende të panjohur për publikun dhe dukej se ata ia kalonin për mrekulli.


Bullok, sërish e dashuruar?!

No comments: