Saturday, July 17, 2010

Kampionati i 72-të Kombëtar i Futbollit fillon, më 21 gusht

Superliga, zbardhen sfidat per sezonin e ri

Dinamo-Flamurtari, Besa-Skënderbeu, Teuta-Laçi, Shkumbini-Kastrioti, Vllaznia-Bylis dhe Elbasani-Tirana. Kjo është java e parë e Kategorisë Superiore për sezonin e ri 2010-2011 e që përkon me Kampionatin e 72-të Kombëtar të Futbollit.

Shorti u hodh nga sulmuesi i Kombëtares, Erjon Bogdani dhe moderatorja e Alsat, Stela Kotri, të ndihmuar nga shefi i Sektorit të Garave në Federatën Shqiptare të Futbollit, Ilir Shulku.

Derbi i kryeqytetit, Tirana-Dinamo do të zhvillohet në javën e 7-të me Tiranën pritëse, dhe në javën e 18-të me Dinamon si organizatore të takimit.

Kampionati fillon, më 21 gusht, ndërsa takimet ashtu si në sezonin e kaluar do të copëzohen ditën e premte, të shtunë dhe të diel. Kampionati do të zhvillohet me tri faza.

Në hedhjen e shortit ishte i pranishëm zëvendëspresidenti i FSHF-së, Lutfi Nuri dhe sekretari i FSHF-së, Eduard Prodani. Nga presidentët e klubeve ra në sy prania e Arben Lazes së Elbasanit, por dhe prania aksionarëve të Partizanit, Albert Xhanit dhe Paro Laçit.


JAVA 1
Dinamo-Flamurtari
Besa-Skënderbeu
Teuta-Laçi
Shkumbini-Kastrioti
Vllaznia-Bylis
Elbasani-Tirana

Java 2
Dinamo-Besa
Skënderbeu-Teuta
Laçi-Shkumbini
Kastrioti-Vllaznia
Bylis-Elbasani
Flamurtari-Tirana


Java 3
Besa-Flamurtari
Teuta-Dinamo
Shkumbini-Skënderbeu
Vllaznia-Laçi
Elbasani-Kastrioti
Tirana-Bylis

Java 4
Dinamo-Shkumbini
Besa-Teuta
Skënderbeu-Vllaznia
Kastrioti-Tirana
Laçi-Elbasani
Flamurtari Bylis

Java 5
Teuta–Flamurtari
Shkumbini–Besa
Vllaznia–Dinamo
Elbasani–Skënderbeu
Tirana–Laçi
Bylis-Kastrioti

Java 6
Teuta–Shkumbini
Besa–Vllaznia
Dinamo-Elbasani
Skënderbeu-Tirana
Laçi-Bylis
Flamurtari-Kastrioti

Java 7
Shkumbini-Flamurtari
Vllaznia-Teuta
Elbasani-Besa
Tirana-Dinamo
Bylis-Skënderbeu
Kastrioti-Laçi

Java 8
Skënderbeu-Kastrioti
Shkumbini-Vllaznia
Teuta-Elbasani
Besa-Tirana
Dinamo-Bylis
Flamurtari-Laçi

Java 9
Vllaznia-Flamurtari
Elbasani-Shkumbini
Tirana-Teuta
Bylis-Besa
Kastrioti-Dinamo
Laçi-Skënderbeu


Java 10
Vllaznia-Elbasani
Shkumbini-Tirana
Teuta-Bylis
Besa-Kastrioti
Dinamo-Laçi
Flamurtari-Skënderbeu

Java 11
Elbasani-Flamurtari
Tirana-Vllaznia
Bylis-Shkumbini
Kastrioti-Teuta
Laçi-Besa
Skënderbeu-Dinamo

Java 12
Flamurtari-Dinamo
Skënderbeu-Besa
Laçi-Teuta
Kastrioti-Shkumbini
Bylis-Vllaznia
Tirana-Elbasani

Java 13
Besa-Dinamo
Teuta-Skënderbeu
Shkumbini-Laçi
Vllaznia-Kastrioti
Elbasani-Bylis
Tirana-Flamurtari

Java 14
Flamurtari-Besa
Dinamo-Teuta
Skënderbeu-Shkumbini
Laçi-Vllaznia
Kastrioti-Elbasani
Bylis-Tirana


Java 15
Shkumbini-Dinamo
Teuta-Besa
Vllaznia-Skënderbeu
Tirana-Kastrioti
Elbasani-Laçi
Bylis-Flamurtari

Java 16
Flamurtari-Teuta
Besa-Shkumbini
Dinamo-Vllaznia
Skënderbeu-Elbasani
Laçi-Tirana
Kastrioti-Bylis

Java 17
Shkumbini-Teuta
Vllaznia-Besa
Elbasani-Dinamo
Tirana-Skënderbeu
Bylis-Laçi
Kastrioti-Flamurtari

Java 18
Flamurtari-Shkumbini
Teuta-Vllaznia
Besa-Elbasani
Dinamo-Tirana
Skënderbeu-Bylis
Laçi-Kastrioti

Java 19
Kastrioti-Skënderbeu
Vllaznia-Shkumbini
Elbasani-Teuta
Tirana-Besa
Bylis-Dinamo
Laçi-Flamurtari

Java 20
Flamurtari-Vllaznia
Shkumbini-Elbasani
Teuta-Tirana
Besa-Bylis
Dinamo-Kastrioti
Skënderbeu-Laçi

Java 21
Elbasani-Vllaznia
Tirana-Shkumbini
Bylis-Teuta
Kastrioti-Besa
Laçi-Dinamo
Skënderbeu-Flamurtari

Java 22
Flamurtari-Elbasani
Vllaznia-Tirana
Shkumbini-Bylis
Teuta-Kastrioti
Besa-Laçi
Dinamo-Skënderbeu

No comments: