Sunday, August 8, 2010

Valza Bajra kalon pushimet ne Ulqin

Valza Bajra ne Ulqin Valza Bajra kalon pushimet ne UlqinValza Bajra rikthen linjat perfekte dhe bëhet gati për tek “Kënga Magjike”

Valza këtë gjë e ka marrë me shumë seriozitet dhe i është futur punës për të sjellë linjat e dëshiruara në vend. Këngëtarja momentalisht është e impenjuar me punë në Mal të Zi, më saktësisht në Ulqin dhe këtë kohë po e shfrytëzon edhe për pushime.

Pasi kishte filluar sezoni veror, javë më herët treguam për disa fytyra publike që kishin shtuar disa kilogram më shumë, mes tyre edhe këngëtarja Valza Bajra. Valza këtë gjë e ka marrë me shumë seriozitet dhe i është futur punës për të sjellë linjat e dëshiruara në vend.

Këngëtarja momentalisht është e impenjuar me punë në Mal të Zi, më saktësisht në Ulqin dhe këtë kohë po e shfrytëzon edhe për pushime. Këndimi, vallëzimi dhe noti gjatë kohës kur është e lirë nga obligimet kanë bërë që këngëtarja të humbë disa kilogram dhe të vijë në forma të cilat i ka pasur më herët.

Valza akoma nuk ka publikuar ndonjë këngë të re por pasi të mbarojë sezonin veror ajo do të futet në studio për të regjistruar këngën e rradhës me të cilën do të bëhet pjesë e festivalit “Kënga Magjike”..

Yllpress


No comments: