Monday, August 9, 2010

Me të zeza


Paris duket me kokën lartë derisa e veshur me fustan të zi me ca vija të bardha dhe me kapelë në kokë shëtitet nëpër rrugët e Beverly Hills gjatë vikendit.

No comments: