Monday, August 9, 2010

“Gratë s’ka nevojë për burra, për të pas fëmijë”Aktorja Jennifer Aniston, insiston se gratë “nuk kanë nevojë” të kenë një burrë nëse dëshirojnë të kenë një fëmijë.

Në filmin e saj të ri “The Switch”, ish aktorja e serialit “Friends” – e cila është shkurorëzuar nga Brad Pitt – luan rolin e një gruaja e cila dëshiron të mbetet shtatzënë.

Gjatë një konference në një hotel të Beverly Hills të shtunën, Aniston (41) ka mbrojtur karakterin e saj duke thënë se tani mund të bëhesh nënë edhe nëse gjen një donator të spermës.

“Gratë janë duke e kuptuar dhe gjithmonë janë duke u vetëdijesuar se nuk kanë nevojë që të kenë burrë për të bërë një fëmijë”, tha ajo.

“Gjërat kanë ndryshuar dhe kjo është më të vërtetë interesante pasi që sot ka shumë opsione që të mbetesh shtatzënë edhe pse mund të presim shumë gjatë për ta bërë këtë”, ka thënë aktorja.

No comments: